top of page

Σοφοκλή Βενιζέλου 105, Ηράκλειο Κρήτης

E-mail: info@beaushen.com  Τηλέφωνο: 2811.10.35.53

VTP09528.jpg

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Θεραπείες Σώματος

Σβήστε τα σημάδια κούρασης και γυρίστε το χρόνο πίσω
Στο BeauShen πιστεύουμε ότι κάθε σώμα είναι όμορφο. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των επαγγελματιών μας και ανακαλύψτε την μοναδικότητα του σώματος σας. Είτε έχετε μια ξεχωριστή περίσταση ,είτε θέλετε να βελτιώσετε την εικόνα σας, είτε θέλετε απλά να νιώσετε την πολυτέλεια μιας περιποίησης, έχουμε την θεραπεία που ταιριάζει στις
ανάγκες σας.

Θεραπείες

Βασικές & εντατικές θεραπείες σώματος για χαλάρωση, για απολέπιση, ενυδάτωση, αποτοξίνωση, ειδικές θεραπείες για ακμή, καταπολέμηση κυτταρίτιδας, απώλεια τοπικού λίπους, σύσφιξη της επιδερμίδας και μυϊκή ενδυνάμωση.

Μεσοθεραπεία σώματος

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι μία στοχευμένη θεραπεία πολλαπλών χρήσεων που διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περιοχής. Με την τεχνική αυτή εγχύονται δραστικά συστατικά στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος προκειμένου να απορροοφηθούν και να δώσουν τα μέγιστα αποτελέσματα της δράσης τους. Χρησιμοποιούνται κοκτέιλ δραστικών ουσιών με λιποδιαλυτικές, αποτοξινωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες για να καταπολεμήσουν αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα, την χαλάρωση και το τοπικό πάχος.

LPG - ενδοδερμικό μασάζ

Πρόκειται για μια θεραπεία με την οποία επιτυγχάνεται η μείωση της κυτταρίτιδας και του επιδερμικού λίπους που είναι παγιδευμένο κάτω από το δέρμα. Με την τεχνική LPG προκαλούνται σε βάθος βιολογικές αντιδράσεις διάσπασης του λίπους και ταυτόχρονα παράγωγης ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Με τον τρόπο αυτό επανασχεδιάζεται το περίγραμμα του σώματος, επανέρχεται η ελαστικότητα και η σφριγηλότητα του δέρματος, το δέρμα δείχνει πιο υγιές και απαλό. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες και με μεγάλη χρονική διάρκεια. Είναι δυνατό να δείτε το σώμα σας να αλλάζει και με λιγότερα εκατοστά στις θεραπευόμενες περιοχές. Η θεραπεία είναι ιδανική τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες και μπορεί να εφαρμοστεί σε γλουτούς, κοιλιά, χέρια, γοφούς, πλάτη και οποιαδήποτε άλλη περιοχή του σώματος με τοπικό πάχος.

Συνοπτικά λοιπόν η θεραπεία με LPG προσφέρει:
• ανακατανομή του λίπους
• σμίκρυνση των λιποκυττάρων
• μείωση των πόντων
• λείανση της κυτταρίτιδας
• σύσφιγξη του σώματος
• λεμφική και αγγειακή αποσυμφόρηση

Cavitation

Το Cavitation (στα ελληνικά σπηλαίωση), είναι μια πρωτοποριακή και ευρέως γνωστή θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας & λιπογλυπτικής σώματος. Διαφέρει και υπερτερεί από άλλες αντίστοιχες θεραπείες γιατί στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και την άμεση απώλεια πόντων, χωρίς πόνο. Πρόκειται για μια θεραπεία βασισμένη στους υπερήχους χαμηλής συχνότητας. Η θεραπευτική δύναμη των υπερήχων Cavitation δημιουργεί μικρές φυσαλίδες αέρα στο εσωτερικό των λιποκυττάρων. Αυτές οι φυσαλίδες ενώνονται, αυξάνονται σε μέγεθος και απελευθερώνουν ενέργεια υπό τη μορφή θερμότητας. Οι μεμβράνες των λιποκυττάρων δεν αντέχουν τις δονήσεις των υπερήχων, καταστρέφονται, διασπάται το λίπος και τελικά αποβάλλεται. Έτσι επιτυγχάνεται η απώλεια τοπικού πάχους και η μείωση πόντων από την περιοχή. Το cavitation μπορεί να εφαρμοστεί σε κοιλιά, μηρούς, γλουτούς, χέρια και στο εσωτερικό των γονάτων.

Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες μεθόδους μη επεμβατικής αφαίρεσης του λίπους και του τοπικού πάχους. Αποτελεί μια επαναστατική μέθοδο για να αποκτήσετε ένα πιο αδύνατο και καλύτερα σμιλεμένο σώμα. Πρόκειται για μια θεραπεία που χαρίζει γρήγορο αποτέλεσμα μείωσης πόντων και λίπους τοπικά, με αναίμακτο τρόπο, ακόμη και στις πιο επίμονες περιοχές του σώματος. Τα λιποκύτταρα είναι ευάλωτα στις παρατεταμένες και χαμηλές θερμοκρασίες και όταν ψύχονται, οδηγούνται σε μια διαδικασία απόπτωση, με αποτέλεσμα να αποβάλλονται μέσω φυσικών, μεταβολικών διεργασιών του σώματος. Η κρυολιπόλυση δρα προκαλώντας άμεση ψύξη στο τοπικό πάχος και κρυσταλλοποίηση των λιποκυττάρων, τα οποία αποδομούνται και απομακρύνονται από το σώμα με φυσικό τρόπο. Η διαδικασία αυτή ολοκληρώνεται μέσα σε 6-8 εβδομάδες και το αποτέλεσμα είναι οριστικό και ΜΟΝΙΜΟ.
Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης γίνεται ανώδυνα με την εφαρμογή μιας κεφαλής στην περιοχή στόχευσης με συγκεκριμένη θερμοκρασία και για συγκεκριμένο χρόνο. Οι ειδικές αυτές κεφαλές που χρησιμοποιούνται διαθέτουν ειδικούς αισθητήρες, οι οποίοι διατηρούν σταθερή και ελεγχόμενη τη θερμοκρασία, προστατεύοντας ταυτόχρονα το δέρμα.

 

Με την κρυολιπόλυση επιτυγχάνεται:

• Μείωση πόντων στις περιοχές εφαρμογής.
• Βελτίωση της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας και αύξηση του μεταβολισμού.
• Μείωση του λιπώδους ιστού.
• Βελτίωση στην όψη της κυτταρίτιδας.

 

Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος έχει τοπικό πάχος όπως:
• Ψωμάκια
• Γλουτοί
• Χέρια
• Κοιλιά
• Μέση
• Γόνατα

Body Sculpt EMS - Γλυπτική Σώματος

Είναι μια καινοτόμος τεχνολογία διαμόρφωσης του σώματος με τη χρήση εστιασμένων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων τα οποία προκαλούν μυϊκές συσπάσεις. Η συνεδρία είναι ανώδυνη και τα αποτελέσματα είναι απολύτως φυσικά και διαρκούν. Είναι ιδανική μέθοδος για όσους δεν έχουν χρόνο ή δυνατότητα να επιμείνουν στην άσκηση. Η ηλεκτρομαγνητική διαμόρφωση του σώματος είναι η πρώτη μη επεμβατική διαδικασία στον κόσμο. Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία προκαλούν πάνω από 30.000 μυϊκές συσπάσεις σε διάστημα μόλις 30 λεπτών. Οι μυϊκές αυτές συσπάσεις
επηρεάζουν τους μυς με τρόπο που δε θα μπορούσε να γίνει με γυμναστική. Προκαλεί έντονη αιμάτωση των μυών στην εφαρμοζόμενη περιοχή προκαλώντας ταυτόχρονα αύξηση της μυϊκής μάζας μέχρι και 16% και μείωση του λίπους τοπικά μέχρι και 19% καθώς και μείωση των πόντων της περιφέρειας έως 3,5 εκ. Μπορεί να εφαρμοστεί σε μεγάλες μυϊκές ομάδες (γλουτούς, κοιλιακούς, μηρούς) και σε μικρές μυϊκές ομάδες (βραχίονες , κνήμες)

 

Τα πλεονεκτήματα του είναι ότι:
• Τόνωση και γράμμωση όλων των μυών
• Ανόρθωση και ενδυνάμωση των γλουτών
• Γρήγορη και Ανώδυνη μέθοδος 30 λεπτών – Χωρίς χρόνο αποκατάστασης
• Άμεσα ορατά
• Φυσικά αποτελέσματα που διαρκούν στον χρόνο

Μαδεροθεραπεία

Η ισπανική λέξη «madera» σημαίνει «ξύλο, ξυλεία, ξύλινο. Από εκεί δανείστηκε και η ελληνική γλώσσα το «μαδέρι». Κάπως έτσι λοιπόν, η προγονική τεχνική μασάζ που βασίζεται σε ξύλινο αντικείμενο, πήρε συνδυαστικά το όνομά της από αυτή και τη θεραπεία. Ουσιαστικά, ανήκει στις ενναλακτικές θεραπείες και πρόκειται για ολιστική προσέγγιση που χρησιμοποιεί 100% φυσικά ξύλινα εργαλεία ειδικά κατασκευασμένα για να φτάνουν βαθιά στο μυϊκό ιστό και στο υποδόριο του δέρματος. Είναι εξαιρετικά για την μείωση της κυτταρίτιδας και την βελτίωση των αναλογιών του σώματος, βοηθώντας και στην συνολική υγεία. Επιτρέπουν την εφαρμογή υψηλής στοχευμένης πίεσης σε συγκεκριμένες περιοχές (όπως οι μηροί, οι γλουτοί, τα χέρια, η κοιλιά ακόμα και το πρόσωπο) με στόχο την βελτίωση της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας. Η πίεση αυξάνει την διάσπαση των αποθέσεων λίπους και της κυτταρίτιδας, ώστε αυτή να μπορέσει να εξαλειφθεί φυσικά. Τα μαδέρια έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν στην καταπολέμηση της ανεπιθύμητης κατακράτησης λίπους και νερού που προκαλούν την εμφάνιση κυτταρίτιδας. Η μηχανική δράση που επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας τα εργαλεία αυτά, βοηθούν στην καταστροφή των λιποκυττάρων, βελτιώνοντας την ροή του αίματος και την λεμφική παροχέτευση με στόχο την αποβολή των τοξινών και του λίπους. Έτσι θεωρείτε ιδανική και για απώλεια τοπικού λίπους, την εξάλειψη της όψης φλοιού πορτοκαλιού με αποτέλεσμα το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό και λείο.

Συνοπτικά τα οφέλη της μαδεροθεραπείας είναι:
• Διεγείρει τη μικροκυκλοφορία και την αιματική ροή
• Αποτελεί φυσική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της μείωσης λίπους
• Εν τω βάθει είδος μασάζ
• Ενεργοποιεί το λεμφικό σύστημα που βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών και
την εξάλειψη της κατακράτησης νερού
• Συμβάλλει στην γενικότερη ευεξία και well being απομακρύνοντας το άγχος

Ραδιοσυχνότητες RF

Οι ραδιοσυχνότητες RF αποτελούν μία επαναστατική body contouring θεραπεία, σχεδιασμένη κυρίως για τη σύσφιξη του δέρματος και την εξάλειψη του τοπικού πάχους, αλλά και για τη βελτίωση της όψης της κυτταρίτιδας και των Οι συσκευές ραδιοσυχνοτήτων εκπέμπουν ραδιοκύματα και μέσω ηλεκτροδίων προκαλούν την αύξηση της θερμοκρασίας του ιστού. Το δέρμα θερμαίνεται σε βάθος, στα θερμο-θεραπευτικά όρια, διεγείρονται οι ινοβλάστες, παράγεται κολλαγόνο και ελαστίνη συμβάλλοντας στην ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος. Όταν δρουν βαθύτερα στο λίπος αυξάνουν το μεταβολισμό των λιποκυττάρων προωθώντας την διάσπασή τους. Έτσι επιτυγχάνεται η σύσφιξη του δέρματος του και η βελτίωση του περιγράμματος μέσα από μια φυσική διαδικασία που αντέχει στο χρόνο.

Ινστιτούτο αισθητικής BeauShen

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Σε περιμένουμε για μια δωρεάν εκτίμηση!!

Τηλέφωνο: 2811.10.35.53

bottom of page